10.25.2023

Dansk-Fransk Handelskammer

Dansk-Fransk Handelskammer

Fransk Kickoff: Når Fodbold og Netværk Mødes

Dansk-Fransk Handelskammer fløjter til kamp

Som dansker er der altid en overhængene fare for at tale om vejret, men nu består enhver god åbning jo med en kommentar til vejret. Så here goes.

Efterårsmånederne i Danmark bringer ikke kun de karakteristiske ændringer i vejret, men også en perfekt lejlighed til at dyrke sport, netværke og skabe forbindelser på tværs af virksomheder. Det seneste initiativ fra Dansk-Fransk Handelskammer kombinerede disse elementer til perfektion, da en række dansk-franske virksomheder deltog i en dynamisk og sjov fodboldturnering.

Turneringen blev udformet i et Champions League-format, hvor de otte deltagende virksomheder blev inddelt i grupper, hvorefter de gik ind i en knockout-runde, der testede deres færdigheder, team spirit og ikke mindst, teamet’s udholdenhed.

Hvad er Dansk-Fransk Handelskammer?

Dansk-Franske Handelskammer, grundlagt i 1983, fokuserer på at styrke handelsforbindelser og industrielle relationer mellem Danmark og Frankrig. Deres tjenester hjælper dansk-franske virksomheder og fagfolk med at etablere sig i Danmark og danske aktører med at udvide deres netværk i Frankrig. Handelskammeret har et omfattende netværk med over 130 medlemsvirksomheder. Duuo har været medlemm og en del af Handelskammeret siden 2019.

Action på Brøndby IFs træningsbaner

Kampene blev afholdt på de officielle træningsbaner for Brøndby IF, hvilket tilføjede en ekstra dimension til eventet. Hver kamp bestod af syv mands hold, der kæmpede i intense 13-minutters opgør. Adrenalinet pumpede, og entusiasmen kunne mærkes på tværs af banen, hvilket gjorde det til en kompetitiv oplevelse ud over det sædvanlige.

Netværk og mere

Mens mål blev scoret og redninger blev lavet, var netværk også i centrum. Deltagerne havde mulighed for at diskutere samarbejdsmuligheder og udveksle idéer mellem kampene. Målet var at opbygge stærkere forretningsforbindelser, og denne dag på banen blev den perfekte ramme for det.

På billedet er Mads Nielsen, vinduespudser og evige model for duuo.

Video fra dagen. Se, hvordan vores team og samarbejdspartnere forenede kræfterne i en dag fyldt med spændende aktiviteter, sjove udfordringer og en stærk samhørighed. Fotograf og redigering: Pierre Deschamps.

Facility Management-drengene kom godt fra start

Med argentinske stjernespillere, som Mattias Messi og Bernardo Maradona, i spidsen, kom duuo stærkt fra start. Duuo indledte derfor gruppespillet med bravour og måtte tidligt anskues som de helt store favoritter.

Gruppespillet så godt ud for duuo, som tidligt trak fra land og viste, at det ikke kun er Facility Mangement, som de er gode til.

Da holdet nåede til gruppespillet var energien ved at blive opbrugt, og holdet måtte se sig slået af Alstom, som de ellers slog i gruppespillet.

Gruppespillet viste sig ubarmhjertigt, da duuo tabte til Alstom, som de tidligere i gruppespillet havde slået overbevisende.

Det var altså ikke en skam at tabe til holdet, som vandt det hele og som slog selveste modelegendebrandet, L’oreal.

Mere end fodbold og networking

For duuo handler det om mere end at tage del i et netværk og at konkurrere. Det er en unik lejlighed til at samle medarbejdere og få en sjov dag sammen. Et afbræk fra forretning og en mulighed for at have det sjovt sammen. Philip Fisker, Co-founder af duuo, siger:

Vi er her for at have det sjovt, men vi er konkurrencemennsker både i forretning og i sport. Vi kommer tættere på hinanden, snakker efter kampene og holder de gode vibes i live!

Philip Fisker, COO. Har faktisk gået til fodbold.

Michael Strøyberg, som selv har franske aner, og derfor passede perfekt ind i de dansk-franske omgivelser mener, at dagen er vigtig for en hurtigt voksende virksomhed såsom duuo. Michael Strøyberg siger følgende:

Michael Strøyberg, CEO, kaptajn og midtbaneslider.

Vi er her for at vise verden, hvor gode duuo er til at spille fodbold, men især hvor gode vi er som et team, hvilket vi forsøger at vise på daglig basis på kontoret og i vores daglige interaktion med vores kunder.

Fra facility services til god medarbejdertrivsel

Udover at hjælpe virksomheder med deres facility services, så lever duuo af at bidrage til at skabe de bedste betingelser for virksomheders medarbejdere. Om det er at sikre at kaffemaskinen fungerer, at mødelokalet er klargjort og lækkert, om der er fede custom byggede løsninger på kontoret. Derfor er virksomhedsevents, hvor medarbejdere bliver inddraget helt i tråd med the duuo spirit, der handler om, at skabe glade medarbejdere, Michael siger:

Det er virkelig fedt at spille mod andre virksomheder og hold, som, vi aldrig har mødt før. Folk er virkelig venlige mod hinanden. Som et hold, venner og kolleger kommer vi stærkere ud af det.

Duuo’s ledelse er af den holdning, at jo hurtigere en virksomhed vokser, jo større et behov vil der opstå for kontinuerligt at skabe gode og sjove rammer for ens medarbejdere. Det er altså ikke den sidste gang, at duuo trækker i sportstøjet.

Se hele videoen i det ovenstående og læs mere om Dansk-Fransk Handelskammer her.
Billeder af fotograf AnnaClick Photography. Se hendes arbejde her.
Video af instruktør, fotograf og klipper, Pierre Deschamps. Følg hans arbejde her.

No items found.

Dansk-Fransk Handelskammer

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Block quote

Ordered list

  1. Item 1
  2. Item 2
  3. Item 3

Unordered list

  • Item A
  • Item B
  • Item C

Text link

Bold text

Emphasis

Superscript

Subscript