12.11.2023

Firma Event

Firma Event

Firma-event: Hvordan Vores Event Hero Hjalp Ved Inpay's Årlige Family Day-Event.

En Festlig Dag for Medarbejdere & Familie

Sidste fredag afholdt Inpay deres årlige arrangement for venner, familie og medarbejdere: Family Day Event.  Arrangementet foregik på Inpay’s kontor i København, og viste sig at være en begivenhedsrig aften, der bød på spil, lege og mad for alle deltagere.

Til eventet sendte vi vores trofaste og dygtige Office Hero, Sebastian, som før har assisteret Inpay med piccoline-arbejde på deres kontor til tidligere afholdte firma-events.

Sebastian Tager Ansvar for Det Praktiske

I hjertet af denne fejring stod Sebastian, en integreret del af duuo’s Office Hero team. Sebastian tog ansvaret for arrangementets forberedelser og sikrede, at alt forløb gnidningsløst og bidrog til aftenens overordnede succes.

Normalvis er Sebastian altså en Office Hero, der varetager sig af daglig kontordrift, herunder piccoline-opgaver, for en række af duuo-kunder, men i aften var han Event Hero, der skulle gøre sit allerbedste for at få arrangementet til at forløbe godt.

Hvem Er INPAY?

I 15 år har Inpay transformeret globale pengeoverførsler og betjent krævende sektorer som finansielle tjenester og iGaming. Grundlagt efter frustration med traditionelle donationsprocesser under cyklonen i Myanmar i 2008, er Inpay vokset til et team på over 200 eksperter fordelt i København, London og Dubai og behandler over en million transaktioner månedligt. Reguleret af den danske FSA er de anerkendt som en betroet betalingsudbyder og en nøglespiller i Europas Fintech-vækst. Inpays mål? At forbinde mennesker og virksomheder globalt gennem et pålideligt betalingsnetværk og hjælpe dem med at trives i en sammenkoblet verden. Læs mere om Inpay her.

Forberedelse: Opsætning, Udsmykning & Dekorering

Sebastians ansvarsområder omfattede forberedelser af lokalerne og udsmykningen, herunder dekorationer og tekniske detaljer som opsætning af musik og belysning, hvilket skabte en indbydende atmosfære for alle gæster. Hertil hjalp Sebastian med opsætning af dansegulvet, popcornmaskine, fifa-område og mere.

Håndtering af Mad & Servering

Sebastians rolle udvidede sig til at håndtere opstillingen af mad, hvilket garanterede en tilfredsstillende kulinarisk oplevelse for alle gæster. Hans opmærksomhed på detaljerne sikrede en problemfri, lind strøm af mad og drikkevarer hele aftenen.

Det er vores Office Heroes fineste job at balancere mellem opfyldning af mad og drikke, oprydning alt imens, der rum til at gæster kan være til; tage mad og fylde op og socialisere omkring maden og buffeten.

En Farverig Fest

Sebastian havde assisteret med at klagøre et område, der var dedikeret til farver og ansigtsmaling. Området var populært blandt de mindste, som fik muligheden for at få malet deres ansigter som de små hjertet nu måtte begære. En mini-land af farvedrømmme.

Video Teaser fra Eventet. Se Sebastian i Action.

Video fra Inpay’s Family Day Event. Se, hvordan Sebastian assisterede Inpay med en række piccoline-opgaver. Video og redigering: Pierre Deschamps.
Husk også at besøge vores Office Hero-side her, og læs mere om vores services.

Opgaver: Servicering & Oprydning

Sebastian bød gæsterne varmt velkommen og tog sig af deres behov under hele arrangementet. Som nævnt, balancerede han mellem at servicere gæsterne og opretholde rene og pæne festområder, hvilket sikrede arrangementets gnidningsløse forløb.

Afrunding af Aften, Oprydning & Rengøring

Da arrangementet nærmede sig afslutningen, styrede Sebastian oprydningen effektivt og efterlod minder om en dejlig aften for alle deltagere, samt en oprydning, der muliggjorde nem rengøring til dagen efter.

Et Glimrende Partnerskab

Mettte Klink Elbæk, Senior People Specialist i Inpay, siger følgende om samarbejdet med duuo:

Duuo is a trusted partner for a diverse range of needs. From the daily demands of office hero tasks to larger, event-based projects, we rely on duuo to consistently provide top-tier workforce solutions. This valued partnership not only eases the puzzle of tight deadlines but also enhances our confidence, knowing that duuo is always there to deliver excellence when we need it the most.

Men det var ikke blot Mette, som er tilfreds med duuo x Inpay-samarbejdet. Vi fik også vores kære Office Hero, Sebastian, til at sige et par ord om eventet, og mere konkret, hvordan aftenen forløb sig. Han havde følgende at sige:  

Det var en fed oplevelse at assistere Inpay med deres juleevent.
Inden arrangementet begyndte, hjalp jeg med at sætte forskellige aktiviteter op, herunder en popcornmaskine, et diskorum og fællesområder.

Under arrangementet sørgede jeg for, at popcornmaskinen kørte, fyldte drikkevarer og mad op, og sikrede mig, vi ikke løb tør for noget.

Jeg ryddede op efter middagen og efter medarbejderne var gået, sikrede jeg, at alt var rydeligt og så pænt ud. Jeg føler det var et vellykket arrangement, hvor alle havde det sjovt, og alt forløb uden problemer.

Alberta, som til dagligt styrer Office Hero-afdelingen, er yderst tilfreds med, at blive valgt til at assistere med Inpays juleevent.

We're happy to be the go-to support for Inpay's annual Family event, where we rely on our dependable Sebastian as the Event Hero. Our collaboration with Inpay has been enjoyable, especially when it comes to the Office Hero service. The team always has a good time working with Inpay.

Også i dagligdagen er har duuo og Inpay et partnerskab bestående af ad hoc handyman-løsninger til kontoret. Det er ikke dog ikke kun events, hvor duuo’s Office Heroes kan assistere virksomheder. Også i dagligdagen er der hjælp at hente for virksomheder i København, og Alberta siger følgende om duuo’s Office Hero-services:

Beyond events, the Office Hero is there for day-to-day office needs, like keeping snacks and drinks in check, handling lunch, and other tasks tailored to the office's routine. I think our clients value the peace of mind, knowing that the small details of their office are in good hands every day.

Har du spørgsmål vedrørende vores Office Heroes / piccoliner, og hvordan vi assisterer i dagligdagen eller til events, så kontakt endelig Alberta via alberta@duuo.dk.

Flere Billeder fra Et Festligt Event

Se billeder fra Inpay’s Family Day Event her i det nedestående.

At Inpay's Party/event, people sitting and talking while having a beer.

Læs mere om Inpay her.
Billeder og video af Pierre Deschamps. Følg hans arbejde her.

No items found.

Firma Event

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Block quote

Ordered list

  1. Item 1
  2. Item 2
  3. Item 3

Unordered list

  • Item A
  • Item B
  • Item C

Text link

Bold text

Emphasis

Superscript

Subscript