PHILLIP DUUO-01

Philip Fisker

Medejer og driftsleder

Philip@duuo.dk
+45 31 17 00 85

Jeg hedder Philip Fisker, jeg er 30 år. I 2007 blev jeg udlært som blikkenslager. Derefter tog jeg ud for at rejse, for at opleve verden og gøre mig nye erfaringer. Siden min hjemkomst har jeg arbejdet som vinduespudser både som selvstændig og som afdelingsleder i et større firma. I 2014 mødte jeg Michael over en vinduespolering, og siden har vi haft fælles visioner for vores fremtidige arbejde. Efter 3 års samarbejde var vi ikke i tvivl om, at vores fælles tanker burde deles med folket. Derfor kan vi i dag byde velkommen til Duuo ApS.

MICHAEL DUUO-01

Michael Strøyberg

Medejer og salgsleder

Michael@duuo.dk
+45 60 55 07 23

Mit navn er Michael Strøyberg, jeg har læst en AP-grad i oplevelsesøkonomi samt en Bachelor i salg og marketing. Jeg har i 4 år været medejer af en fransk cafe, der tilbage i 2013 vandt Politikens Ibyen pris, men i 2014 valgte jeg at starte min karriere inden for facilitetstjenester som salgsleder hos en af industriens største spillere på det danske marked. I 2017 lancerede vi ”Duuo” med motivationen om at bidrage til den danske industri med et mere moderne og transparent produkt. Derudover spiller jeg på det danske rugbylandshold, taler flydende fransk og elsker rødvin.

``Vi servicerer danske virksomheder, så de kan fokusere på deres kernekompetencer.``

– DUUO’s Mission

Lad os samarbejde

Udfyld skemaet og vi ringer til dig!

Vi tror på personlig kundepleje. Derfor vil vi bede dig udfylde nedenstående skema, så vi kan tage en personlig dialog!ADRESSE

Sankt Peders stræde 45, 2 sal

1453 KBH K