Vinduespolering i København og omegn

Uanset om I skal have pudset 10 eller 100 vinduer, og om det skal gøres klokken 6 om morgenen eller 22 om aftenen, kan DUUO hjælpe jeres virksomhed. Vores vinduespudsere er unge, smilende og venlige og sætter sig ind i, hvad der er vigtigt for lige præcis jeres virksomhed. De er til alle tider interesseret i, om der er mere, de kan gøre, inden de kører fra den nypolerede bygning.

Vores moderne services

DUUO er hypermoderne, og vi har på mange måder påtaget os de muligheder, som teknologien fordrer. Vi benytter moderne betalingsmetoder og kommunikationsformer med kunderne, hvilket betyder, at man som kunde skal bruge en minimal mængde af tid på at sikre sin virksomhed ordentlig vinduespudsning. I det hele taget er alt fra vores firmabiler til kommunikationen mellem medarbejdere og kunder optimeret og moderniseret, og det er de, fordi vi har som mål at være kvalitetsbevidste og konkurrencedygtige på alle parametre.

Men bare fordi udstyret er moderne, betyder det ikke altid, at rengøringsmetoderne også skal fornyes! Det er vores vinduespudsning et godt eksempel på.

Vinduespudsning KøbenhavnSådan pudser vi vinduer

Mange rengøringsvirksomheder gør i dag vinduer rent ved at sprøjte kalkfrit vand på de beskidte vinduer. Men vi holder fast i de gamle dyder. Vores vinduespudsere bruger spande med almindeligt vand og knofedt til at gøre jeres vinduer pletfri, og det er en metode, der virker. Ligeledes arbejdes der kun med svanemærkede produkter.

Tag en snak med os

Kontakt os i dag og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jer. Vi lover hurtige svar og synlige resultater. Vi glæder os til at høre fra jer!