Erhvervs- og kontorrengøring i hele København og omegn

DUUO udfører erhvervs- og kontorrengøring i usammenlignelig kvalitet. Vores glade og kvalitetsbevidste medarbejdere står klar til at gøre jeres virksomhed pletfri.

Hos DUUO gør vi en dyd ud af at gøre rengøringsprocessen så nem som muligt for kunden. Hurtige svar på forespørgsler og kommentarer, abonnementer med fleksible rengøringstidspunkter og detaljerede handlingsplaner til vores medarbejdere er blandt andet med til at sikre, at man får en upåklagelig service, hvis man er kunde hos DUUO.

Vi specialiserer os i erhvervsrengøring for både små og store firmaer, og vores mange tilfredse kunder vidner om, at vi ved, hvad vi laver. Vi bruger tilmed kun ordentlige rengøringsprodukter, hvilket betyder, at vi kun benytter os af svanemærkede rengøringsmidler.

Vi hjælper virksomheder i alle størrelser

Uanset om I deler kontor med 5 eller 500 kollegaer, kan vi med vores erhvervs- og kontorrengøring sikre jer en ren og ordentlig arbejdsplads.

Vi lægger rengøringen på de dage og tidspunkter, I ønsker. Hos DUUO har vi tæt kontakt til vores medarbejdere og er med dem hele vejen gennem deres uddannelsesforløb, så vi kan forsikre jer om, at I vil møde op til et rent kontor, efter de har været hos jer.

DUUO's team i gang med erhvervs- og kontorrengøring i København

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rengøring af restauranter og forretninger

Vi tilbyder selvfølgelig også erhvervsrengøring til restauranter, barer og caféer. Skal man have en succesfuld forretning, skal man hver dag vise sig fra sin bedste side. Det kan vi hjælpe med.

Fra vores kontor i København kører vores kompetente medarbejdere ud og klarer rengøringen for jer, uanset hvor i landet det er, og hvor stor opgaven er.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe renere omgivelser.

Vil du vide mere, eller søger du et uforpligtende tilbud?

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller hvis du blot søger et tilbud på en opgave, så er du velkommen til at kontakte os.